Klanten reacties

Klanten reacties

Reactie

Installatietechniek HoefnagelPosted by Kees 12 May, 2012 15:50:36

Hier onder kunt een een reactie plaatsen. Alvast bedankt voor de moeite.

  • Comments(74)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by arnold kremers 17 Jun, 2019 19:42:55

vorig jaar heeft KEES en collega ARNO twee airco`s geplaatst. Prima werk leveren ze af, en alles brandschoon. Dit jaar heb ik een nieuwe cv ketel laten plaatsen door KEES , weer prima vakwerk geleverd , en ook weer alles schoon opgeleverd. DEZE FIRMA IS EEN ECHTE AANRADER . KEES BEDANKT .

Posted by Jan Pantus 28 May, 2019 13:59:35

Kees Hoefnagel heeft bij ons een combi cv ketel geplaatst.
Hangt aan de muur , en alle leidingen zijn mooi gelegd.
Afwerking is tip - top in orde.
Laat alles schoon achter.
Prima vakwerk.

Posted by Gertie barendsen 06 May, 2019 15:35:37

Wij zijn erg tevreden propere werker heel erg prettig persoon goed en secuur gewerkt

Posted by Frank Schulte 11 Mar, 2019 17:16:45

Kees Hoefnagel heeft bij ons een nieuwe ketel geplaatst. Dit is een firma die zijn afspraken nakomt en uitstekend werk levert.

Maar nog belangrijker vind ik de reactie als er een fout gebeurt. Kees heeft een fout gemaakt - dat kan altijd en gebeurt iedereen - maar de manier hoe hij deze in goede orde gezet heeft was meer dan uitstekend. Top bedrijf!

Hartelijk dank.


Posted by Kees 05 Feb, 2019 10:35:31

bedankt Marcel voor de positieve reactie, het was inderdaad een flinke klus die maanden heeft geduurd. het resultaat mag er zijn dacht ik zo. jullie hebben mooie en degelijke materialen gekozen waardoor het prettig werken was.
wij wensen jullie heel veel plezier van alles wat we gemaakt hebben en vooral veel woongenot.
groet Kees Hoefnagel.

Posted by Marcel 04 Feb, 2019 20:01:47

Kees heeft voor ons het volledige installatie werk gedaan vanaf start ruwbouw/ aanleg riolering, en leiding werk. Daarna cv ketel met warmtepomp, vloerverwarming en warmtepompboiler. En de afwerking het leveren en plaatsen van alle sanitair badkamer en toilet. Het was een enorme klus maar hij komt zijn afspraken altijd na. Kees bedankt👍

Posted by Ton Buis 24 Jul, 2018 12:57:02

Vorige week snel en vakkundig een airco laten plaatsen door Theo Hoefnagel.

Super blij mee met deze temperaturen. Zeker na de vlotte uitvoering na akkoord van de offerte.

Theo bedankt


Posted by Ilona Schiffelers 27 Jun, 2018 07:53:02

Zeer tevreden over de service! snelle plaatsing van onze airco na aanvraag vd offerte. Erg vriendelijke heren die alles netjes achter laten. Daarnaast veel kennis van zaken en eerlijk in hun advies. Zeker een aanrader!

Posted by Jan Paul de Vries 07 Jun, 2018 10:02:06

Kees Hoefnagel heeft bij ons een nieuwe ketel, afzuigingsinstallatie en warmtepomp geplaatst. Dit is naar volle tevredenheid gegaan. Afspraken zijn volledig nagekomen en de installaties werken naar volle tevredenheid. Dit is een firma die zijn afspraken nakomt en uitstekend werk levert.

Posted by Patrick 02 Jun, 2018 23:07:08

Zoals inmiddels gewend ook deze keer weer super werk geleverd met goede materialen!

Posted by Pim 27 May, 2018 17:01:11

Bedankt voor de goede service. Groet Pim.

Posted by Jan Roeleven 11 Apr, 2018 12:29:35

Op 10 april heeft Kees Hoefnagels een Vailiant ketel geplaatst en waterleiding naar de zolder door getrokken .Een paar weken eerder een airco geplaatst wat een vakman is dat . Er blijft geen materiaal achter alles wordt netjes gestofzuigd en mee genomen ook zijn compagnon is een topper.ook een afspraak maken doe het bij Kees Hoefnagels meteen een onderhoudscontract dan weet je dat je jaren goed zit .afc J Roeleven

Posted by Marcel Schijns 06 Mar, 2018 14:45:40

Vandaag heeft Kees Hoefnagel een nieuwe Vaillant Eco Tec CV ketel geplaatst.
Keurig werk geleverd; de roestige leidingen zijn bijgewerkt, de oude ketel is meegenomen en alles is netjes achtergelaten.
En heel belangrijk: afspraak is afspraak!
Reden genoeg om meteen een onderhoudscontract af te sluiten.

Marcel Schijns
06-50606008


Posted by Ivo van Drongelen 24 Jan, 2018 18:19:14

Vorige week ons verouderd CV systeem laten vervangen door de firma Hoefnagel. Ze hebben niet alleen een nieuwe HR ketel geĂŻnstalleerd, maar ook de verdeler van de vloerverwarming alsmede een nieuw Honeywell VEVO systeem. Ze waren zeer vakkundig, snel en laten alles keurig netjes achter. Uitermate tevreden over deze firma , bij de eerstvolgende installatie zullen we zeer zeker weer op hun een beroep doen! Bedankt Kees en Arno , super bedankt nogmaals

Posted by Ed Dortants 21 Nov, 2017 11:58:35

Kees bedankt voor je super snelle service. Ik heb je 2x moeten lastig vallen vanwege een storing aan onze CV ketel Remaha Quinta 28 C. Beide keren was je zeer snel ter plekke en heb je de problemen snel en vakbekwaam opgelost. De 2e keer bleek het zelf mijn eigen schuld te zijn vanwege een foutieve instelling van de CV ketel. En dat alles geheel kosteloos ! Kees jij bent voor ons eens Topper en ik kan je dan ook alleen maar hartelijk aanbevelen !

Posted by J. Hendricks 27 Jul, 2017 15:35:26

Vandaag cv-ketel geplaatst door fa. Hoefnagel. Prettig overleg en goed werk geleverd. Zitten er weer warmpjes bij.

Posted by fam. reep 12 Jul, 2017 14:41:03

onlangs een airco laten plaatsen door installatiebedrijf - hoefnagel
alles is mooi en heel nauwkeurig geplaats
heel netjes gewerkt
echt een aanrader...toppie

Posted by Fam. Roeleven 07 Jul, 2017 22:14:37

Zo, daar zijn we weer. We besloten om airco in ons huis te nemen. Wederom wisten we dat we hiervoor bij Kees Hoefnagel moesten zijn. We zijn zeer tevreden met de geplaatste airco's in onze huiskamer en slaapkamer. Kees is met zijn compagnon de hele dag bezig geweest. Het is wederom voortreffelijk en netjes geplaatst. Wij zullen hier ongetwijfeld ook heel veel jaren plezier van hebben. Kees wederom TOPPIE ... ook voor je compagnon.

Posted by Frits 18 Jun, 2017 16:01:17

Installatietechniek Hoefnagel heeft op zeer korte termijn 2 airco's geplaatst. Alles overeenkomstig de afspraken en voor een zeer concurrente prijs. Ze zijn nu ruim een week in gebruik en hebben er al veel koelte aan beleefd. Bedankt voor de snelle service en correcte oplevering!

Posted by Nick Toma 06 Jun, 2017 16:24:39

Kees heeft voor onze keuken de koud-en warm waterleidingen aangelegd en vervolgens een grote verticale radiator geplaatst en aangesloten. Dit gebeurde zeer professioneel en we zijn dan ook uitermate tevreden! Bedankt Kees, tot de volgende keer! Nick Toma

Posted by Peter 03 Jun, 2017 09:15:22

Airco geplaatst door Kees naar alle tevredenheid, alles volgens afspraak en offerte gerealiseerd. Goed werk geleverd....aanrader.

Posted by Susan 31 May, 2017 20:30:58

Vanaf het begin met het verhelpen van een lekkage en het aansluitend opstellen van een offerte, tot het plaatsen van de ketel en de airco's ben ik zeer tevreden met de service en dienstverlening van Kees. De werkzaamheden werden snel en vakkundig verricht, en alles werd netjes opgeruimd. Zeer prettig contact, keurige aflevering en een no nonsense mentaliteit. Voor mij een vast adres geworden. Bedankt voor de goede zorgen!

Posted by Kees hoefnagel 27 May, 2017 20:14:40

Fijn om te lezen monique dat je tevreden bent met onze werkzaamheden. Het was een beetje kort dag om te regelen en plaatsen, maar alles is goed gegaan en ziet er weer strak en netjes uit.
Nogmaals bedankt voor je opdracht en het vertrouwen dat je in ons gesteld hebt.
Veel jaren plezier toegewenst met je nieuwe ketel en radiatoren.

Groet kees en tanja hoefnagel.

Posted by Monique van Sluijsdam 27 May, 2017 11:37:02

Na verschillende offertes bij andere bedrijven waarbij ik niet echt een goed gevoel kreeg, besloten om na een tip van tevreden collega's het bedrijf van Hoefnagel te laten komen. Hierbij had ik wel meteen een goed gevoel, en kwam het bedrijf deskundig en betrouwbaar over. Ondertussen is mijn nieuwe cv ketel en 2 nieuwe radiatoren naar alle tevredenheid geplaatst. En ben ik zeer tevreden over de geleverde service.Ik zal dit bedrijf dan ook zeker adviseren.

Bedankt, Groetjes Monique

Posted by Tom & Naomi 04 Feb, 2017 09:56:38

Gisteren onze nieuwe cv-ketel laten plaatsen door Kees.
We zijn hier uiterst tevreden oven.
Afspraken zijn netjes nagekomen, ook is er zeer netjes gewerkt de oude cv-ketel is meteen meegenomen.
Neemt de tijd voor vragen en legt alles uit.
Al met al kunnen wij Kees Hoefnagel bij iedereen aanbevelen en dit zullen wij ook zeker doen.

BEDANKT!!! tot de volgende keer.
Groetjes Tom & Naomi

Posted by hans jeurissen 31 Jan, 2017 06:48:45

Gisteren bij ons de oude gasleiding geheel vernieuwd.

Afspraken werden perfect nagekomen en het werk werd met heel veel zorg en netjes afgeleverd.

Dit is voor ons een vertrouwd adres geworden en wij kunnen installatie techniek Hoefnagel dan ook bij iedereen aanbevelen.

Bedankt !


Posted by Ed en Cecile 02 Jan, 2017 15:35:10

Nog even snel een nieuwe ketel in de week tussen kerst en nieuwjaar geen probleem voor firma hoefnagel, probleem was alleen even nog zoeken naar de juiste ketel geen probleem voor firma hoefnagel. Alles is prima op tijd en netjes vervangen,wij zijn in ieder geval warmpjes het nieuwe jaar ingerold Super bedankt!!!

Posted by Gijs en Gerda 28 Dec, 2016 21:41:11

Door een collega aanbevolen hadden we een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt aan onze Vaillantketel. Toen Kees voor de onderhoudsbeurt kwam, bleek dat onze ketel (die jaarlijks onderhouden was door een inmiddels failliet bedrijf) niet meer te redden was. Dit was het gevolg van slecht onderhoud en een verkeerde installatie van de aan- en afvoer! We besloten een nieuwe Vaillantketel te laten installeren door Kees, mede vanwege het vertrouwen dat hij uitstraalde door de adviezen en oplossingen die hij aandroeg. Op vrij korte termijn (binnen een week) en conform afspraak kon de nieuwe ketel geĂŻnstalleerd worden. Nu is alles vakkundig geĂŻnstalleerd. We zijn super tevreden en zullen zeer zeker reclame voor hem maken! Twee familieleden gaan hem in ieder geval ook bellen voor een afspraak. We zitten er weer warmpjes bij. CHAPEAU!!!! Ook voor je compagnon.

Posted by Fam. Roeleven 18 Sep, 2016 09:23:07

Wij zijn pas verhuisd van Nuth naar Heerlen. In ons nieuwe huis hadden wij een nieuwe cv-ketel nodig. Aangezien wij geen huurketel willen maar een eigendomsketel wisten wij precies waar we moesten zijn ... bij Kees Hoefnagel natuurlijk. Hij onderhield ook al netjes onze Vaillant-ketel in Nuth. In ons nieuwe huis diende hij tevens de warmwaterleidingen door te trekken naar de keuken en naar de badkamer. Toen wij de afspraak inplanden trok hij hier in eerste instantie 2 dagen voor uit. Op de dag van afspraak verscheen hij netjes ruim op tijd met een compagnon om de stevige klus te klaren. Het ging geweldig goed en alles liep voorspoedig. Samen hebben ze de klus in minder dan een volle dag geklaard ... het resultaat is verbluffend! Zelfs alle afval van de gebruikte materialen worden netjes meegenomen door Kees, je blijft dus niet achter met rotzooi ... Kees van harte bedankt voor het plaatsen van deze geweldige Vaillant-ketel. Wij zullen hier heel wat jaartjes plezier van hebben, sowieso omdat deze ook wordt onderhouden door jou. TOPPIE ... ook voor je compagnon.

Posted by Tim Moonen 24 Feb, 2016 17:24:52

Wij zijn ook zeer tevreden over de geleverde service!
Kees heeft ons letterlijk en figuurlijk niet in de kou laten staan. :)
Gemaakte afspraken worden nagekomen en hij denkt altijd in oplossingen.
We hebben middels een nieuwe ketel nu een hoop comfort extra, echter voor kleine zaken is hij zich ook blijven inzetten om het opgelost te krijgen.

Pluimpje waard...

Grt, Fam. Moonen

Posted by Jo Meijs 19 Jan, 2016 13:40:33

Graag wil ik melden, over hoe bijzonder tevreden wij zijn. Alles begon met een verstopping van de afvoer van de verwarmingsketel. Via bemiddeling van Kees werd dit probleem opgelost.
Op 15 januari werd een nieuwe, moderne Vaillantketel geplaatst. Alles verliep prettig en snel en de rekening correspondeerde precies met de offerte. Zelfs bij het aanvragen van de actiekorting was Kees behulpzaam.
Voor ons mag de kou komen.
Jo Meijs.

Posted by J.Jonker 12 Jan, 2016 21:21:09

11-01-'16 Ons huisje gaat gezond 2016 in, de nieuwe ketel en zeker niet te vergeten thermostaat (ook vanaf Ipad te bedienen) zijn perfect. Zeer goede service, zowel installatie als ook de vriendelijke hulp aan de telefoon. Super bedankt Kees en Tanja, groetjes mevr. J. Jonker

Posted by kees hoefnagel 09 Dec, 2015 14:17:48

geachte Mr. Janssen,
dank voor uw reactie, dat kunnen wij zeer waarderen. zoals altijd streven wij naar tevreden klanten en zo te lezen bent u dit.

groet Kees hoefnagel.

Posted by a.janssen 09 Dec, 2015 10:26:57

8-12 een service beurt laten uitvoeren aan de cv ketel door Kees. (cv was niet door Kees geplaatst, dit bedrijf bestaat niet meer) Correct en goed werk geleverd. Zelfs de kleine lettertjes op de website kloppen, AFSPRAAK IS AFSPRAAK!! Ik kan dit erg waarderen. Direct een service contract afgesloten. m.vr.gr.

Posted by Theo den Hartog 22 Jun, 2015 20:32:24

Vandaag een Vaillant Eco Tec Plus 35-38 geplaatst. Vlotte en adequate reactie op offerte-verzoek. Duidelijke en eerlijke offerte ontvangen. Snel na akkoord installatie-afspraak gemaakt. Werkzaamheden zijn netjes en vakkundig uitgevoerd. Prima samenwerking. Een aanbeveling waard.
Mocht het sanitair, tegelwerk of vloerverwarming aan vervanging toe zijn, dan zal ik de firma Hoefnagel zeker weer benaderen.

Posted by Albert Senden 11 Jun, 2015 23:03:25

Gisteren hebben we door Kees 2 airco's laten plaatsen die we via hem hebben besteld. De hele dag hard doorgewerkt, alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Zeker een aanrader om dit ook door Kees te laten doen. Wij zijn zo wie zo al tevreden over hem want we hadden ook 2 jaar geleden een ketel laten plaatsen en een bad meubel. Een Goede service die kees je kan bieden.

Posted by E.J.W.Dolman 30 Apr, 2015 12:15:09

Ons project "Verbouwing toilet"is dankzij de fa. Hoefnagel een groot succes geworden. Het is inderdaad "wat we beloven voeren we uit" Vanaf het eerste contact, de offerte, de suggesties en het meedenken (ook qua kosten) tot en met de uitvoering binnen de afgesproken tijd is alles op rolletjes verlopen.
Voor ons weer een bewijs...niet zelf doen maar aan de vakman overlaten. We zijn trots op het eindresultaat.

Posted by Kirsten 18 Mar, 2015 13:39:18

Beste Kees, super bedankt voor je snelle en zorgvuldige handelen bij onze badkamer. We zullen je zeker inschakelen als we in toekomst een expert nodig hebben voor ons nieuwe huis! Groetjes Kirsten

Posted by Janine Diependaal 12 Mar, 2015 17:15:04

gisteren heeft Kees een Vaillant een HR Combiketel bij ons geinstalleerd en ook nog enkele andere werkzaamheden uitgevoerd.
Wij zijn super tevreden over het advies, de begeleiding en de service die Kees biedt.
Niets is hem teveel en is erg behulpzaam.
Het is duidelijk merkbaar in het huis dat het warmer is, en een veel stillere Ketel, wat een genot :-)
Een vakman die wij zeer zeker aanbevelen !! Bedankt!!

Posted by Wil (Vaals) 07 Jan, 2015 17:00:44

Vandaag heeft Kees een Vaillant HR Combiketel geplaatst.

Voorafgaande aan deze order werden wij uitstekend voorgelicht over de voordelen van deze ketel hetgeen ons zeer aansprak.Tevens hebben wij gekozen voor een garantietermijn van 12 jaar voor slechts 300 Euro.

Ook het verbeterde rendement spreekt voor zich.

Correct gewerkt en alles in perfecte staat opgeleverd.

Alles weer lekker warm en behaaglijk.

Een vakman die zeker aan te bevelen valt.


Posted by Fred, Syl en CK 08 Dec, 2014 18:03:57

Onlangs heeft Kees ons voorzien van een prachtige zuinige ketel, nog voor de echte kou zou beginnen. En wat hebben wij er een profijt van, ons huisje is nu behaaglijk warm en het verbruik is een stuk minder. Voor Kees is niets teveel en denkt altijd met je mee, op zoek naar de beste oplossing een vrolijke vakman! Kees bedankt!

Posted by Nicole (Heerlen) 03 Dec, 2014 18:34:13

Vorige week heeft Kees een onderhoudsbeurt gedaan aan de combiketel. Ketel was in slechte staat zodat deze begrijpelijkerwijs na 16 jaar afgekeurd moest worden. Binnen ruim 1 week heeft Kees vandaag een nieuwe HR Combiketel geplaatst. Ben zeer blij met deze snelle levering en de manier van zijn werken (alles keurig achtergelaten) waardoor mij dit een groot vertrouwen geeft voor mogelijke andere opdrachten in huis.
Ik zal jou zeker aanbevelen mocht dit ergens ter sprake komen.
Kees, bedankt !

Posted by Jo 29 Nov, 2014 14:01:49

Kees hoefnagel heeft gisteren een nieuwe combiketel Vaillant, type Ecotec plus 30-34,
een nieuw expansievat en een mechanische ventilatie , Itho incl afstandsbediening,
bij ons geplaatst.
Wij zijn heel tevreden over zijn afgeleverde werk snel vakkundig en goed.
Wij hopen nog lang van zijn diensten gebruik te kunnen maken!
Keesie Bedankt!!!!!

Groetjes Monique en Jo.

Posted by kees hoefnagel 15 Nov, 2014 16:20:52

Fijn om te lezen Silvana en Roger, dat jullie blij zijn met het eindresultaat. ik heb jullie badkamer met veel plezier gemaakt en het eindresultaat mag er zijn. wij wensen jullie heel veel jaren plezier van jullie nieuwe badkamer en mochten wij nog iets voor jullie kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.

groet Tanja en Kees Hoefnagel.


Posted by Roger en Silvana 15 Nov, 2014 16:14:32

Kees Hoefnagels heeft bij ons van een oude kleine badkamer ( jaren 80) een mooie, moderne, ruimtelijke badkamer gemaakt.

Tijdens ons kennismakinggesprek heeft Kees ons goed geadviseerd en duidelijke uitleg gegeven over wat er mogelijk was met onze badkamer.

Voordat Kees begon aan de badkamer, heeft hij netjes het trappenhuis en deels woonkamer afgedekt zodat er niks beschadigt kon worden.

Verder houdt Kees zich aan afspraken en is zeer flexibel.

Samen met Kees hadden wij een einddatum afgesproken waar hij ook echt ontzettend hard voor heeft gewerkt en het is gelukt.

Wij zijn trots op onze nieuwe badkamer en zullen hem zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Kees bedankt.

Groetjes Roger en Silvana


Posted by henny hartgers 07 Jul, 2014 17:13:46

Kees Hoefnagel heeft op 24 juni bij mij een nieuwe cv ketel geplaatst. Ik kan alleen maar lovend spreken. Hij adviseert prima en het werk dat hij geleverd heeft is perfect. Hij werkt zeer secuur en rommel vind je niet. Wanneer de klus geklaard is, is ook alles opgeruimd en schoongemaakt. Geweldig.
Bij een volgende klus zal ik met genoegen weer bij hem aankloppen en hem zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Posted by kees hoefnagel 27 Jun, 2014 11:50:03

beste Manon en Jo,

bedankt voor de mooie klantreactie, voor ons is het vanzelfsprekend dat het werk wat wij afleveren tot in de puntjes verzorgd is, tenslotte moet iedereen er jarenlang tegenaan kijken. ook wij zijn zeer blij met het eindresultaat. jullie hebben mooie materialen uitgezocht van hoge kwaliteit en dat zie je terug in het werk. wij wensen jullie veel plezier van jullie mooie badkamer en gastentoilet.

groet Tanja en Kees Hoefnagel.


Posted by Manon en Jo Heckman 27 Jun, 2014 11:26:48

Kees heeft bij ons een compleet nieuwe badkamer en nieuw gastentoilet gemaakt. Wat een vakman !! Voor Kees is goed net niet goed genoeg. Kees denkt mee en adviseert om behoorlijk in de kosten te besparen en dat allemaal zonder in te boeten op kwaliteit. Kennis en ervaring spelen hierbij een belangrijke rol. De manier van werken is erg plezierig en opgeruimd. De afwerking is zeer mooi. Afspraak is afspraak en dat komt Kees meer dan na. Kortom we zullen je aanbevelen en zijn heel erg enthousiast en gelukkig met het resultaat. Kees heel veel succes in de toekomst ga door zoals je nu werkt. Manon en Jo

Posted by Brandhofbikes Landgraaf 13 Mar, 2014 22:51:19

Hallo Kees, bedankt voor je mooie werk. Ons toilet heeft een metamorfose ondergaan: van een verouderd hokje tot een modern, fris toilet. Prima werk, mooi afgewerkt: kortom een vakman! Wij zullen je aanbevelen. Jean en Miriam

Posted by M. Van de Berg 28 Feb, 2014 16:24:18

Wij hadden een snelle klus en die is perfect afgehandeld. Nogmaals onze dank voor de snelle reactie en actie, en stukken goedkoper dan het vorig bedrijf. Ga zo door!
Met vriendelijke groet,
M. van de Berg te Kerkrade

Posted by Familie Fransen 13 Feb, 2014 15:18:53

Wij hebben Kees ongeveer 20 jaar geleden leren kennen als monteur van het bedrijf Intertherm. Het was de eerste monteur van dit bedrijf die wist hoe hij onze Radsonketel, die door Intertherm geleverd en geplaatst was schoon moest maken. Sinds die tijd is Kees met een korte onderbreking, onze vertrouwensman. De laaste werkzaamheden die hij voor ons uitgevoerd heeft is het vervangen van 3 radiatoren. Hij heeft ons goed geadviseerd en de werkzaamheden met het nodige vakmanschap en creativiteit uitgevoerd. Wij hopen dat we nog lang een beroep op hem kunnen doen.

Posted by Roger Poulssen 09 Feb, 2014 19:24:18

De heer Hoefnagel heeft bij ons een 38 Kw Vaillant Combi geplaatst.
Ik heb zelf een beetje meegeholpen op de dag van installatie en heb daardoor kunnen zien dat de heer Hoefnagel zeer secuur te werk gaat.
Het werk is 100% correct uitgevoerd en de nieuwe Combi ketel doet zeer goed zijn werk. We zijn ronduit tevreden met het geleverde werk, chapeau!

Posted by kees hoefnagel 31 Jan, 2014 17:42:33

bedankt familie van Mierlo voor de positieve reactie, uiteraard kunt u altijd een beroep op ons doen. veel plezier van uw nieuwe ketel.

groet Kees Hoefnagel.


Posted by Fam van Mierlo 31 Jan, 2014 17:32:09

Vandaag 30 december 2014 heeft Kees een Vaillant Ecotec 35-38 CW5+ geplaatst als vervanging van onze oude ketel. Prima werk. Het was gisteravond weer comfortabel warm in onze huiskamer.
Kees is een vakman, waar je goed afspraken mee kunt maken. Duidelijk verhaal, geen kleine lettertjes, maar gewoon doen wat je belooft. Perfect werk, Kees!
Wij hebben nog meer plannen voor installatiewerk in de toekomst en daar zullen we zeker bij Kees op terugkomen!

Posted by kees hoefnagel 25 Dec, 2013 11:24:39

Beste familie Winthagen,

bedankt voor de lovende woorden, we doen ons best om een zo goed als mogelijk product af te leveren. Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Wij wensen u fijne feestdagen en het beste voor 2014.


Posted by Wiel en Marianne Winthagen 25 Dec, 2013 08:12:55

23 december 2013 heeft Kees een Vaillant Ecotec VHR CW5 geplaatst als vervangende ketel. Hij bood direct aan een aantal verbeteringen aan te brengen in de aansluitingen zonder extra meerkosten zoals verplaatsing van het expansievat en het aanbrengen van extra afsluiters. Dit natuurlijk na goed overleg.
Het afgeleverde werk is topkwaliteit en afspraken worden stipt opgevolgd
We kunnen dit bedrijf echt aanbevelen.
Groeten,

Wiel en MariannePosted by Irma 05 Dec, 2013 17:27:20

Hallo Kees Hoefnagel,
Bedankt voor je goede inzet en betrouwbaar advies!Gelukkig zijn wij bij jou op 'het juiste adrés'als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en stiptheid voor een juiste prijs.Een nieuwe ketel op korte termijn geleverd , geinstalleerd.Wij zitten er weer voor jaren warmpjes bij. Ik adviseer Kees Hoefnagel van harte aan Tot ziens bij het jaarlijks onderhoud van onze nieuwe combiketel.Groetjes Irma en Dennis

Posted by kees hoefnagel 30 Nov, 2013 11:12:44

Bedankt Jos en Christel voor de lovende woorden. Wij doen ons uiterste best om tevreden klanten te hebben en houden. Wij wensen jullie heel veel jaren plezier van jullie nieuwe ketel.

groet Kees en Tanja Hoefnagel.


Posted by Jos 30 Nov, 2013 09:33:39

In november 2013 heeft Kees bij ons een Vaillant HR 5+ ketel geplaatst. Geheel conform afspraak en zeer vakkundig opgeleverd. Zelfs een onvoorzien probleem bij de afvoer werd zonder morren gratis hersteld. Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe ketel, de werkzaamheden en service van installatietechniek Hoefnagel.

groetjes

Jos en Christel


Posted by fam Dammers 06 Oct, 2013 15:57:21

Hallo , wij hebben door Kees een nieuwe HR ketel laten plaatsen.
We willen er bij vertellen dat er zeer snel werd gereageerd op ons telefoontje, zeer goede prijs kwaliteit verhouding, snelle en zeer nauwkeurige en nette service.
Dus we zijn super tevreden, een aanrader!!!!
Groeten Peter en Leentje Dammers.

Posted by Familie Kouwenberg 06 Oct, 2013 11:57:29

Begin augustus 2013 heeft installatie-hoefnagel bij ons een Vaillant HR 5+ ketel geplaatst en aangesloten op de bestaande cv-leidingen.
Dit bedrijf heeft een gunstige offerte geplaatst, zeer vakkundig en net werk geleverd. Wij zijn heel tevreden over deze nieuwe ketel en hun werkzaamheden en service.

Posted by Karin Weusten 03 Sep, 2013 21:01:33

Kees is betrouwbaar, flexibel en goed. Wij hebben inmiddels meerdere klussen in de verbouwing door hem laten doen, van het plaatsen van een nieuwe ketel, vloerverwarming, wc's tot aansluiting van de keuken. Contact verloopt soepel en Kees komt ook even tussendoor als het moet. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk.

Posted by Marja & Jack Sijstermans 28 Apr, 2013 20:00:24

Wij hebben onze nieuwe badkamer laten installeren door Kees Hoefnagel en de mensen die hij ingehuurd heeft voor timmer-, stuc- en tegelwerk. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking met Kees. Hij komt afspraken na, overlegt regelmatig, denkt mee over oplossingen en heeft oog voor detail en het totale resultaat. Aan te bevelen dus!

Posted by romy teuben-stienen 20 Mar, 2013 15:47:56

Wij hebben door Installatietechniek Hoefnagel een nieuwe cv-ketel laten plaatsen. Een goede prijs voor de ketel en het plaatsen, zeer netjes geplaatst en alles netjes verwijderd en opgeruimd. Beslist vakwerk. De dag erna kwam Kees informeren of alles naar behoren functioneerde en wij kregen bovendien nog een cadeaubon voor een restaurant in Heerlen. Dat noem ik nou nog eens service!!

Wij zullen Installatietechniek Hoefnagel zeker van harte bij anderen aanbevelen!!

Posted by Fam Wijermans, Nuth 12 Nov, 2012 22:13:04

Via Tegel- en Natuursteenwerken Schouten te Heerlen kwamen we in contact met de heer Hoefnagel, een installateur waar je op kunt rekenen: afspraak is afspraak!

Zijn taak was het vervangen van een oud toilet door een zwevend toilet. Een onverwacht technisch probleem werd snel opgelost en leidde niet tot vertraging. Alles functioneert prima.

Zelf aan zo'n klus beginnen, lijkt gemakkelijk, maar we zijn blij dat er een goede vakman aan te pas is gekomen. Hij wordt door ons van harte aanbevolen.

Posted by Paul en Ine Loyson 27 Aug, 2012 17:15:34

We kwamen voor het renoveren van onze badkamer terecht bij installatietechniek Hoefnagel via de door ons in de arm genomen tegelzetter. Zelfs in de aanloop naar de uit te voeren werkzaamheden wekte de heer Kees Hoefnagel alle vertrouwen en achteraf kunnen we stellen dat hij dit ten volle is nagekomen.

De heer Kees Hoefnagel is uiterst deskundig, werkt netjes en werkt alles af tot volle tevredenheid. Hij denkt waar dat nodig is mee, geeft tips en zorgt voor het uiteindelijke resultaat. Terugkomen voor een enkele afwerking is geen probleem en ook het tussentijds contact houden per telefoon en mail is een ongekende luxe in deze tijd. Geweldig!

Wij kunnen installatietechniek Hoefnagel bij iedereen aanbevelen. En dat wil wat zeggen voor perfectionistisch ingestelde mensen die alleen voor kwaliteit gaan.

Posted by A Senden 24 Aug, 2012 12:12:40

Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en de klant vriendelijkheid van de heer Hoefnagels. Ook omdat de Heer Hoefnagels de dag na plaatsen contact opneemt of alles na wens is en alles goed functioneerd, en direct actie onderneemt als er iets mis is. Een bedijf waar je op kunt vertrouwen.

Posted by Smeets Siegers 30 May, 2012 21:09:21

Ik heb de heer K. Hoefnagel en het bedrijf Installatietechniek Hoefnagel leren kennen en waarderen als : zeer betrouwbaar, heel correct in het nakomen van gemaakte afspraken, vriendelijk, beleefd, deskundig, maar bovenal als een bedrijf met goede service, hetgeen tot uiting kwam in het telefoontje van de heer Hoefnagel - daags na het plaatsen van de ketel - of alles naar wens was en alles goed functioneerde. Alleen al door deze service een bedrijf wat ik van harte kan aanbevelen.

Posted by J Hoen 30 May, 2012 21:08:17

Stipt in het nakomen van afspraken en beantwoorden van e-mails!Prima geĂŻnstalleerd!Prima ketel!Prima prijs!Kortom: we zijn helemaal tevreden!

Posted by Berkom Van 30 May, 2012 20:55:21

wij sluiten ons bij de voorgaande positieve reacties graag aan,ook bij ons prima werk geleverd, en willen dan ook het installatiebedrijf van Dhr.K.Hoefnagel gaarne bij u aanbevelen.

Posted by Karin Smeets 30 May, 2012 20:42:40

Het is bijna Kerstmis, nog een paar weekjes. Kerstmis is een tijd van bezinning. Voor mij is het ook een periode om terug te kijken naar hetgeen er allemaal gebeurd is het afgelopen jaar. Het is nogal een hectisch jaar voor mij geweest, zoals ook voor vele andere mensen. De crisis brengt veel onrust met zich mee en menigeen gaat er financieel op achteruit. Grote uitgaven probeer je dan ook te vermijden en ‘letten op de kleintjes’ is noodzakelijk. Maar onverwachts kun je toch geconfronteerd worden met een vervelende situatie waar je niet om heen kan en waarbij je aangewezen bent op de hulp van anderen. Dit overkwam mij dus in het begin van het jaar. In maart ging mijn CV ketel stuk, een dure kostenpost. Ik was niet in staat om het geld zomaar op te hoesten en wist mij in feite geen raad. Uiteindelijk nam ik contact op met Dhr. Hoefnagel, installatietechniek Hoefnagel. Meneer Hoefnagel was zeer behulpzaam, hij verhielp het euvel aan mijn ketel met een voorlopige oplossing en gaf mij ruim de tijd om na te denken over het installeren van een goede, nieuwe en betaalbare ketel. Hij gaf mij een advies ‘’op maat’, voor mijn gezinssituatie zou een Remeha Calenta uitstekend geschikt zijn. Medio mei werd de ketel geĂŻnstalleerd en tot mijn verrassing kon ik meedoen aan een zomeractie van de leverancier Remeha. De hoofdprijs was een Mini Cooper en verder werden er nog een aantal fietsen verloot. Het winnen van een prijs is altijd leuk en tot mijn vreugde heb ik een superleuke, sportieve fiets gewonnen. Voor mij ‘twee vliegen in een klap’. Een goede, betaalbare CV ketel en een nieuwe fiets waarmee ik door onze mooie natuur in Landgraaf en omstreken kan fietsen. Zo zie je maar weer, wat aanvankelijk lijkt op Ă©Ă©n groot vervelend probleem , blijkt later nog een aantal zeer positieve zaken op te leveren. Het belangrijkste positieve punt voor mijzelf is dat ik kan rekenen/ vertrouwen op de betrouwbaarheid van een zelfstandig ondernemer in deze moeilijke tijd. Meneer Hoefnagel , ik wil u bij deze nogmaals hartelijk bedanken. Een zeer tevreden klant

Posted by Kees 19 May, 2012 18:26:35

Sinds een paar jaar,heb ik bij dhr.K.Hoefnagel,een abonnement lopen i.v.m.onderhoud van de c.v.ketel.En ik kan alleen zeggen,tot volle tevredenheid.Voor de kerstdagen ging mijn oude c.v. ketel(16 jaar oud) kapot.Ik heb door dhr.K Hoefnagel een nieuwe laten plaatsen,een HR Valliant.En als je dan ziet met wat van vakmanschap dit alles gebeurd(ik ben zeer kieskeurig)kan ik alleen maar zeggen,dat ik een goede keus gemaakt heb.Voor ieder die op zoek is,naar kwaliteit en vakmanschap van vroeger,met 24-uurs service,kan ik dhr.K.Hoefnagel ten zeerste aanbevelen.Wat mij betreft,heeft hij er een trouwe klant bij.

W. Nijhuis Brunssum

Posted by Sam 12 May, 2012 15:56:44

Hierbij wil ik dan ook graag een reactie schrijven. Kees heeft mij goed geholpen met
het plaatsen van de badkamer, deze is heel mooi geworden. Alles netjes en binnen
de afgesproken tijd en budget! Zal weer aan je denken als ik weer een klus heb.

Posted by Paul 12 May, 2012 15:54:46

Hey Kees,

Dankjewel voor de snelle service! Meer dan top.

Groetjes,
Paul